SHOTS!

Bij de wintersportvakantie hoort apres-ski, en bij apres-skiën horen shotjes! Bij de apres-ski horen shots en niet zomaar shots maar echte wintersport shots. In dit artikel gaan we er een paar onder de loep nemen.

Chalet.nl

 • Flugel Flugel

  Flugel is een shotje met een roze/rode kleur, het is aan de zoete kant een beetje te vergelijken met ranja, daardoor drink je het makkelijk weg. Traditioneel moet je het shotje openen en het gele dopje op de neus zetten om vervolgens het shotje in je mond te doen en zonder handen naar binnen de gieten.

 • Flying Hirsch 

  Als je het vertaald naar Nederlands staat er “vliegend hert” ik kan je wel vertellen dat je van dit shotje het gevoel krijgt dat je de berg af vliegt in plaats van skiet/snowboard. Het is een sterke shot met Jägermeister en Red Bull. De uitspraak van Red Bull is niets voor niets “Red Bull geeft je vleugels” dit in combinatie met Jägermeister tilt zelfs een hert de lucht in.

 •  Schnaps

  schnaps-300x284

  Schnaps zijn er in allerlei verschillende smaken, maar laten we reëel zijn dat de smaak niet sterk te proeven is door het hoge alcohol gehalte. Er zit maar liefst 40% in de shot. Schnaps is bedoeld voor de echte die hards, of de mensen die al veel te veel hebben gehad en denken dat ze deze shot nog aan kunnen. ”I wish you luck”

Succes met drinken van deze echte apres-ski shots!