De laatste weken voorbereiden

Mijn avontuurtje in Bottrop is alweer 1,5 maand geleden, en de spanning om weer op ski’s te gaan staan neemt weer iets toe. Ik kan niet meer oefenen, maar kan me wel verder voorbereiden op de wintersport. Samen met mijn vriend heb ik besproken wat ik allemaal nodig heb voor de wintersport. Ik heb wel 5 keer mijn ski kleding gepast.. het is niet de mooiste outfit maar ik weet zeker dat ik het nodig ga hebben.

Mijn voorbereidingen op de wintersport bestond vooral uit vaak nadenken of ik alles heb ingepakt. Past het thermo ondergoed, zitten de handschoenen lekker en heb ik genoeg warme kleding?

Verder ben ik zelf erg sportief, en heb ik in de sportschool een paar keer extra mijn benen getraind, daarbij heb ik op internet en op de website van Wintersportloverz een “wintersport work-out” gevonden, en die af en toe gedaan.. het echte gevoel komt natuurlijk in de sneeuw zelf.

De vlucht is geboekt.. and there is no way back. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er zelfs zin in heb, en ik ben benieuwd naar de volledige ervaring van de wintersportvakantie tussen de echte bergen….